Minggu, 19 Maret 2017

Chicken Soup Resep Macaroni Sedap

Yen cuaca kadhemen utawa udan maneh terus, paling éca seneng Bowl anget saka sayur sup pitik. Kejabi raos éca, sayur sup pitik uga apik kanggo kesehatan. Pengin nggawe dhewe ing ngarep bisa nemen. Punika resep.

Úa
1 kg pitik balung
500 gram pitik
2 stalks celery
1 wortel
3 cloves papak, digeprek
rwaning 1 teluk (yen disenengi)
1.5 liter banyu
300 gram macaroni
4 stalks bok choy
uyah lan mrico kanggo rasa

Carane Priksa
1 . Godhok balung pitik lan daging ayam, mbusak lan saluran.
2. Nambah pitik lan pitik balung sing wis nggodhok menyang pot, nambah celery, wortel, papak, teluk rwaning lan banyu.
3. Cook nganti nggodhok, nyuda panas.
4. Tambah mrico lan uyah kanggo rasa.
5. Godhok macaroni lan bok choy nganti tender, lan mbusak saluran.
6. Gabungke macaroni lan bok choy menyang sayur sup pitik.
7. Stir uga, dibusak saka panas lan ngawula.

Tidak ada komentar: